In 2002 was hij de grote winnaar van Idols. Vanaf dat moment heeft Jamai niet stilgezeten. Zo was hij onder andere te bewonderen in de musical Droomvlucht, heeft hij in de jury gezeten bij Idols en is hij presentator bij It Takes Two. Maar zijn grootste passie blijft toch om optreden met zijn muziek met een publiek. Een bezoek aan de Art Studio kwam daardoor niet geheel onverrast.

Op maandag 11 december was het zover. Jamai kwam langs bij de Art Studio en niet zonder reden. De zanger is bezig met repetities voor zijn nieuwe tour door Nederland en vond de Art Studio een bezoekje waard voor een repetitie. Het werd al snel erg gezellig, maar er moest natuurlijk ook gezongen worden. De repetitie verliep voorspoedig en hij pingelde zelfs nog even op de piano die bij de entree staat. Tevens heeft Jamai niet alleen zang en acteer kwaliteiten, maar wisten jullie dat Jamai ook een hele goede barman cheap jerseys authentic is? ;-).

Na een uitgebreid gesprekje en zelfs een knuffel met onze Marga werd er afscheid genomen van deze winnaar. Jamai, we vonden het heel cheap authentic Nick Young jersey leuk om je te ontvangen en we hopen je binnenkort weer te zien!