Volg ons:

Art Studio Hoogvliet

Art Studio Hoogvliet is een plek waar talent zichzelf – of elkaar – ontdekt. Waar je kunt leren dansen, musiceren, zingen en acteren. Art studio is een inspirerende locatie die geschikt is voor verschillende evenementen, het is een plek waar je je creativiteit kwijt kan, een nieuwe hit kan maken of perfectioneren. Wij beschikken hiervoor over verschillende ruimtes.

Over de Art Studio

Art Studio Hoogvliet heeft een intieme theaterzaal met een vlak vloer, met aangrenzend de foyer. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 83 man publiek.  De tribune is inschuifbaar, waardoor de zaal voor meerdere doeleinden geschikt is. Naast alle vaste theatertechnische voorzieningen zijn er aanvullende mogelijkheden als een balletvloer, verhoogd podium of extra techniek. Er mag zelfstandig gewerkt worden door een eigen technicus. Ondersteuning van een van onze beheerders is mogelijk.

Naast alle vaste theater technische voorzieningen zijn er aanvullende mogelijkheden als een balletvloer, verhoogd podium of extra techniek. Er mag zelfstandig gewerkt worden door een eigen technicus. Ondersteuning van een van onze beheerders is mogelijk.

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderzaal, muziek studio of theaterzaal? Neem dan contact met ons op

Contactgegevens