Volg ons:

Derde editie van Comedy in Hoogvliet weer een gezellige avond

Op 14 september was het weer tijd voor een avond vol lachen en plezier tijdens de derde editie van Comedy in Hoogvliet, gepresenteerd door de charmante Eloah Udenhout. Hoewel Puck Ann helaas niet aanwezig kon zijn, wist het evenement het publiek te betoveren met een andere getalenteerde comedienne.

De zaal bruiste van energie terwijl Eloah Udenhout het podium betrad en de avond inluidde met haar unieke humor en gevatte opmerkingen. Het publiek werd meegenomen op een reis vol hilarische grappen en boeiende verhalen.

Naast de geweldige prestaties van Eloah Udenhout, konden de bezoekers ook genieten van bijzondere gastoptredens van enkele van Nederlands meest getalenteerde comedians. Greg Wiebers, bekend om zijn scherpe observaties, Jeffrey Spalburg met zijn onweerstaanbare charisma en Berend Koen Brouwer met zijn onnavolgbare humor, hielden het publiek aan het lachen met hun fantastische acts.

De derde editie van Comedy in Hoogvliet bracht wederom mensen samen voor een avond vol vreugde en gelach, en de organisatoren kijken al uit naar de volgende editie om nog meer humor en amusement te delen met de gemeenschap van Hoogvliet.

De foto’s zijn gemaakt door Nelson Rodrigues