Volg ons:

Elke woensdag: Gametime in de Art Studio

Gamers en liefhebbers van virtual reality, houd je vast! Elke woensdagmiddag van 15:30 uur tot 17:00 uur wordt de Art Studio (aan de Kolbleistraat 32 in Rotterdam Hoogvliet) omgetoverd tot een ware gaming hub, want het is Game Time in de Art Studio!

Dankzij een unieke samenwerking tussen DOCK en House of Esports, kunnen enthousiastelingen wekelijks genieten van diverse game-activiteiten en een meeslepende VR Experience. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige middag vol plezier, de Art Studio is dé plek om je woensdagmiddagen te verlevendigen.

De Game Time-activiteiten bieden een breed scala aan spellen, van klassieke tot de nieuwste videogames. Het maakt niet uit of je liever strategisch denkt, snel reageert of gewoon ontspant met vrienden, er is voor elk wat wils. Daarnaast kunnen bezoekers de grenzen van de realiteit verleggen met de fascinerende VR Experience, die wordt aangeboden als onderdeel van het wekelijkse evenement.

De organisatoren benadrukken dat het evenement open staat voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Iedereen is welkom om mee te doen, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Het maakt niet uit of je een ervaren gamer bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van virtual reality; de Art Studio is de perfecte plek om je passie voor gaming te delen.

Mis het niet! Zet je woensdagmiddag in de game-modus en ontmoet gelijkgestemden in de Art Studio. Dankzij de inzet van DOCK en House of Esports belooft elke Game Time een onvergetelijke ervaring te worden.

Voor meer informatie en updates, volg de Art Studio op sociale media en vergeet niet je vrienden uit te nodigen voor deze wekelijkse dosis gamingplezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *