Volg ons:

Intiem concert van Johnny Ramos in Hoogvliet

Dit bericht en de foto zijn afkomstig van Open Rotterdam

De Kaapverdiaanse Rotterdamse singer-songwriter Johnny Ramos viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum op vrijdag 17 maart 2023 in Theater Zuidplein. Voorafgaand aan dit live concert organiseert hij zondag 5 maart speciaal voor Rotterdamse moeders een intiem huiskamerconcert in de Art Studio Hoogvliet.

De oudere bezoekers kunnen niet alleen genieten van het optreden van Johnny Ramos en zijn band, ze kunnen ook nog op de foto met hun kinderen. Deze afbeeldingen worden gebruikt in de clip van de 2023 versie van het bekende nummer van Ramos’ Mãe, dat 26 jaar geleden voor het eerst uitkwam. De officiële release van de video staat gepland voor Moederdag, maar wordt daarvoor al vertoond tijdens het concert van de Rotterdammer in het Theater Zuidplein.

Let wel op: er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het optreden in Hoogvliet, want een groot deel van de beschikbare plekken is voor de ouderen die zijn uitgenodigd via de stichting Um Bom Dia Feliz. De UBDF zorgt ervoor dat Rotterdamse senioren van Kaapverdiaanse afkomst kunnen genieten van leuke uitstapjes. Dit geldt voor ouderen die in een zorginstelling verblijven en voor ouderen die nog zelfstandig wonen.

Link nieuwsbericht: https://openrotterdam.nl/intiem-concert-van-johnny-ramos-in-hoogvliet/