Volg ons:

Ontdek de magie van Art Studio: Een terugblik op geweldige evenementen!

De Art Studio heeft de afgelopen weken bruisende evenementen gehost, waar bezoekers volop van hebben genoten.

Ch-arts in Art Studio: urban vibes night

Op 24 november trakteerde Ch-Arts ons op Urban vibes in de Art Studio. Zangers en rappers stapten uit hun comfort zone, betoverden het publiek met akoestische performances, begeleid door de getalenteerde gitarist Manqcarrot. Ch-Arts was wederom een daverend succes en dit evenement komt zeker terug in 2024! Houd onze agenda op de website in de gaten. 

Van dromen naar realiteit: Een inspirerende documentaire reis

Op 8 december namen we een duik in de inspirerende documentaire “Van Dromen naar Realiteit, van Realiteit naar Dromen”. Tien jongeren uit de Rotterdam-Rijnmond regio waagden de sprong naar Curaçao en werden op film vastgelegd terwijl ze werkten aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling.  Er werden  onvergetelijke verbindingen gemaakt door ontspanningsactiviteiten en vrijwilligerswerk. Het evenement was razendsnel uitverkocht. Na afloop van de documentaire was er een boeiend nagesprek.

Poetry Slam Rotterdam x Art Studio: Een woordkunstfeest!

Woensdag 29 november verwelkomde de Art Studio een explosie van woordkunst. In een zinderende finale battle trok Amber Hernandez aan het langste eind, waarmee ze zich als eerste deelnemer plaatste voor de Rotterdamse finale. Gefeliciteerd Amber! Een avond vol poëtische pracht en spannende wendingen.


Fotograaf Ch-Arts: Hurv Bright-Lifestyle
Fotograaf Documentaire Van dromen naar realiteit: Runell Martes
Fotograaf Poetry Slam Rotterdam x Art Studio: Ishmael Zouitni

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *