Volg ons:

Over de Art Studio

De Art Studio is een kleinschalig en laagdrempelig cultureel pand met kantoren, studio’s en  een intieme theaterzaal. We willen onze bezoekers verrassen en verbinden. We bieden onze makers de gelegenheid om meer creativiteit te ontdekken bij zichzelf of met elkaar zodat er ruimte is voor  vernieuwing en innovatie.

Naast alle vaste theater technische voorzieningen zijn er aanvullende mogelijkheden als een balletvloer, verhoogd podium of extra techniek. Er mag zelfstandig gewerkt worden door een eigen technicus. Ondersteuning van een van onze beheerders is mogelijk.

Art Studio Hoogvliet heeft een intieme theaterzaal met een vlak vloer, met aangrenzend de foyer. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 83 man publiek.  De tribune is inschuifbaar, waardoor de zaal voor meerdere doeleinden geschikt is. Naast alle vaste theatertechnische voorzieningen zijn er aanvullende mogelijkheden als een balletvloer, verhoogd podium of extra techniek. Er mag zelfstandig gewerkt worden door een eigen technicus. Ondersteuning van een van onze beheerders is mogelijk.

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderzaal, muziek studio of theaterzaal? Neem dan contact met ons op

Contactgegevens