Volg ons:

Stand Up Comedian Ronny vertelt jou alles wat je nog niet weet over Surinamers

Solodebuut Ronny Omskirk over ons voormalige kolonie Suriname

Stand Up Comedian Ronny nodigt jou uit om de sleur van alledag te vergeten en gezellig met elkaar te lachen over Surinaamse ‘tori’s’! Ormskirk weet dat Surinamers van lachen houden en belooft dat er veel gelachen zal worden tijdens deze try out, op vrijdag 28 april om 20.00 uur in Art Studio Hoogvliet. 

Solo

Ronny vormde jarenlang het duo ‘Deng Boy Fu A Birti’, maar het is voor veel bezoekers letterlijk ‘nieuw’ om hem solo op het podium te zien. Nog steeds toert Ronny regelmatig door heel Nederland en Suriname met zijn collega komiek Erik ‘Sko’ Schröder, met wie hij het succesvolle duo vormt. Zijn solo debuut is voor hem een belangrijk onderdeel van zijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Wat je niet weet over Surinamers

Wat je niet weet over Surinamers is een comedy show over onze medemens uit de voormalige kolonie, Suriname. Surinamers wonen als echte Nederlanders in Nederland. De Nederlandse cultuur is geaccepteerd, maar ook hier en daar een beetje bijgeschaafd. Zodat het voor iedereen te begrijpen valt. Bijvoorbeeld het onderwerp ‘op tijd komen…’ Ze houden van ons, wij houden van hun maar als je dacht dat je alles van ze wist… think again!

Pandemie

Ronny geeft aan dat hij tijdens Covid-19 op het idee kwam om een solo voorstelling te maken, want door de pandemie bleek dat niets vanzelfsprekend is in het leven! Tijdens de lockdown kwam hij er achter dat hij nog beter met zijn tijd om kon gaan, door het beter te besteden.