Volg ons:

Stemloketten in Art Studio Hoogvliet op 22 november 2023 voor Tweede Kamerverkiezing

Vanaf 22 november is het weer mogelijk om te stemmen op een politieke partij naar keuze voor de Tweede Kamerverkiezing. Normaal gesproken vindt deze verkiezing om de vier jaar plaats, maar door de recente val van het kabinet is de verkiezingsdatum vervroegd. De stemloketten zullen op deze dag ook te vinden zijn in de Art Studio aan de Kolbleistraat 32 te Hoogvliet.

Waarom jouw stem belangrijk is

Stemmen is belangrijk omdat het de manier is waarop jij kunt zeggen wat je denkt over de toekomst van ons land. Het is als kiezen voor de muziek op een feestje, maar dan voor de regels en de plannen die ons allemaal beïnvloeden. Dus door te stemmen, kun je helpen beslissen wat er gaat gebeuren en ervoor zorgen dat jouw stem wordt gehoord! Jij stem kan tot een verandering leiden voor de toekomst.

Stemmen kan in de Art Studio

De Art Studio aan de Kolbleistraat 32 zal dienen als een van de stemlocaties in Hoogvliet, waar kiezers hun stem kunnen uitbrengen. Deze locatie is toegankelijk voor alle stemgerechtigde Nederlanders die in Hoogvliet wonen en hun democratische plicht willen vervullen.

  • Datum: Woensdag 22 november 2023
  • Stemloket locatie: Art Studio, Kolbleistraat 32, Hoogvliet
  • Tijden: De stemloketten zijn geopend van 07:30 uur tot 21:00 uur