Volg ons:

Verhuur

Art Studio is een levendig cultureel verzamelpand in Rotterdam Hoogvliet. De studio’s, theaterzaal en vergaderzalen worden verhuurd aan jong en oud, professional en amateur.

Zakelijk

Art Studio verhuurt flexibele ruimtes met veel technische mogelijkheden. Wil jij vergaderen in een inspirerende omgeving waar je omringd bent door kunst & cultuur? Dat is mogelijk. We verhuren zalen en ruimtes voor vergaderingen, presentaties en kleine seminars. Het is ook mogelijk om de theaterzaal te huren voor een schoolvoorstelling, bedrijfsborrel of een diploma uitreiking.

Arrangementen

Een groot congres organiseren? Een eigen (school)voorstelling voor publiek spelen? Een bedrijfsborrel, diploma-uitreiking verzorgen, of alleen een vergaderruimte nodig? Voor alle soorten activiteiten heeft de Art Studio een geschikte ruimte. Het is mogelijk om een evenement op maat te laten verzorgen waarbij we samenwerken met verschillende cateraars uit de omgeving.

Neem voor meer informatie over de zalen, de huurprijs en beschikbaarheid contact op door te mailen naar zakelijk@artstudiohoogvliet.nl of bel naar 010 438 0089.

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het vinden van de perfecte vergaderzaal, muziek studio of theaterzaal? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens