Volg ons:

Voorstelling Evert betovert jong publiek!

De Art Studio in Hoogvliet bracht op 10 april om 16:00 uur een magische voorstelling voor jonge avonturiers, genaamd ‘Evert’. Met de wind door hun haren en vol verwondering, werden kinderen van 5 tot 9 jaar meegenomen op een betoverende reis door de natuur.

Met een speelduur van 40 minuten, was ‘Evert’ een interactief theaterstuk dat zowel binnen als buiten werd opgevoerd. De voorstelling, geïnspireerd door de visionaire stijl van Georges Méliès uit 1902, combineerde prachtige tekenfilmachtige landschappen met levendige interactie.

Het verhaal volgde Evert, een jongen die onbezorgd door de natuur fietst, de zonnestralen dansend op de takken ziet en zelfs een ondeugende eekhoorn tegenkomt. Maar wanneer Evert zijn vrienden van school uit het oog verliest en verdwaalt, wordt hij meegezogen in de duisternis van het bos om hem heen.

Het publiek werd op een unieke manier betrokken bij Everts avontuur, terwijl ze getuige waren van de verbluffende transformaties van het decor, dat als een rol met getekende landschappen van de ene naar de andere rol bewoog. Dit zorgde voor een meeslepende ervaring waarbij de grenzen tussen realiteit en fantasie vervaagden.

Ouders en kinderen verlieten de voorstelling vol enthousiasme en verwondering, met herinneringen aan een onvergetelijke middag in de Art Studio Hoogvliet.

Foto’s zijn gemaakt door fotograaf John Giskes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *